Yhteensopivuus muiden Kaspersky-sovellusten kanssa

Kaspersky VPN -ominaisuudet eivät ole käytettävissä joillakin alueilla.

Kaspersky Small Office Security on yhteensopiva seuraavien Kaspersky-sovellusten kanssa:

Tiedostopalvelimelle asennettu Kaspersky Small Office Security on yhteensopiva Kaspersky Securityn Microsoft Exchange 9.0 -palvelinten Maintenance Release 6 -version ja uudempien (sisältäen hotfix-päivityksen 1) kanssa sekä Kaspersky Securityn Microsoft Exchange 9.0 -palvelinten Maintenance Release 6 -version kanssa. Jotta nämä sovellukset toimisivat oikein Kaspersky Small Office Security File Serverin kanssa: